Loader
Hit finansijski roman

"Kako sam postala jaka"

dostupan na našem sajtu
Finansijski roman: "Kako sam postala jaka"
Prvi finansijski roman na ovim prostorima je sada dostupan na našem sajtu. Autor, Strahinja Krstić, u ovom romanu prikazuje jednu jako dramatičnu sliku Marije koja je ostavljena od strane svog partnera i njenu životnu avanturu kada se se ona upusti u svet privatnog biznisa.
Malo iz knjige...

Zdravo, moje ime je Marija, imam 32 godine i jednu priču za vas. Godinama sam se pitala da li da podelim ovu priču sa drugima te želim ovom prilikom da uradim ono što je ipak trebalo godinama unazad da uradim.

Kao što sam rekla, imam 32 godine i majka sam dvojice preslatkih dečaka, Marka i Jovana. Trenutno sam domaćica i preduzetnik. Mnogi bi se pitali kako je to moguće, a moj zadatak je da vam kažem da jeste. Da li je lako? Nipošto. Da li sam srećna? Naravno da jesam. Da li sam ponosna na svoje dve titule? Preponosna sam! Da li je oduvek bilo tako? Uh, kamo sreće...

Jesam li rekla da sam samohrana majka? Ne volim taj termin, jer kao šta, samostalno se hranim? Samostalno se hranim još od svoje treće godine, a da me „gospodin“ napustio, napustio me. Kada me pitaju za bračni status, volim da kažem, srećno napuštena žena, čisto da vidim kako će da odreaguju. Naravno, ovo sada pričam, a nekada sam se stidela što me onaj tamo napustio i to dok je Marko imao samo 2 godine, a još sam nosila Jovana u stomaku.

Za svoje detinjstvo mogu da kažem da je bilo kao i svako drugo. Moji roditelji su bili uvek uporni da završavam školu. Bilo je samo bitno da imam dobre ocene, sve ostalo sam mogla da radim šta sam htela. Imala sam drugarice i izlazile smo u provod, smeškale smo se momcima, sa nekim sam i provela jako lepo vreme i naučila šta je ljubav. Otišla sam na fakultet i tada sam upoznala „gospodina“. Dok sam završavala studije, već je prošlo 3 godine kako se on i ja zabavljamo. Već se polako približavao kraj studija, ja sam bila pri kraju, a „gospodin“ kasnio dve godine. Nije mi smetalo jer mi se činilo da se nije pronašao, ali me voleo kao niko do tada. Ja sam dobila prvi poziv za posao i tada sam mislila da je moj život nešto o čemu sam uvek sanjala.

O Autoru
Strahinja Krstić, preduzetnik sa više od 9 godina rada u privatnom sektoru, je svoj prvi posao započeo već sa 27 godina. Trenutno je vlasnik 3 manje kompanije u Beogradu i svoje vreme koristi da edukuje druge u sferi ličnih finansija i preduzetništva.
Preuzmite PDF verziju sada!!!!