Loader

Na proizvodu na akciji u stvari ne štedite

Ovo smo čuli od stručnjaka, nismo mi smislili.

Ali bi bilo dobro dati napomenu za ovu teoriju.

Kada govorimo o popustima, jako je bitno znati sledeće: nije bitna akcija, BITAN JE PROIZVOD. Svako od nas ima listu proizvoda koju kupuje svakodnevno i time zadovoljava svoje potrebe. Ta lista je trošak i samo vi znate da li je takav trošak opravdan ili ne. Ali kada vidite neki akcijski proizvod pratite sledeću formulu:

DOZVOLJENO: ako je proizvod na akciji isti kao i na spisku regularne kupovine. Ako kupujete neki sok i bas taj sok je na akciji, iskoristite priliku. Takođe, ako je proizvod na akciji, a može da zameni neki od proizvoda na listi i cenovno mogu da pariraju, iskoristite priliku uz oprez da se naknadno ne ubacujete u trošak kupovine originalnog proizvoda iako ste već kupili zamenski.

NIJE DOZVOLJENO: da kupujete proizvode koji nisu na listi, niti mogu da zamene neki od proizvoda. Iako je popust 90%, ne kupovati. Ne kupovati proizvod pod izgovorom da je snižena cena i može da se iskoristi prilika da se proba proizvod. Veći je nagon kupovine zbog popusta nego zbog isprobavanja. Proizvodi koje želite da probate se isključivo kupuju po punoj ceni, jer ste spremni da osetite kvalitet po punoj ceni.